Luule Epnerit tunnustatakse Tartu Ülikooli suure medali ja vabariigi presidendi Valgetähe V klassi teenetemärgiga

Tartu Ülikooli suure medaliga tunnustatakse ülikooli ees eriti suuri teeneid omavaid töötajaid ja isikuid väljastpoolt ülikooli. Suur medal anti Luule Epnerile üle tema 65. sünnipäeva tähistamisel veebruari algul.

Valgetähe V klassi teenetemärgi saab Epner Vabariigi Presidendilt 21. veebruaril Tartu Ülikooli Narva kolledžis. Valgetähe teenetemärk antakse riigiteenistuses või kohaliku omavalitsuse teenistuses olevatele isikutele, samuti majanduse, hariduse, teaduse, kultuuri või spordi alal osutatud või muude üldkasulike teenete ning saavutuste tunnustamiseks. Soovime Luule Epnerile palju õnne!

Luule Epner Ugala teatri laval Reet Neimari nimelist kriitikaauhinda vastu võtmas 2017. aastal

Luule Epner on Eesti teatriteadlane ning Tartu Ülikooli, Tallinna Ülikooli ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia õppejõud. Ta on Tartu Ülikooli teatriteaduse eriharu looja, eestikeelse draama- ja teatriteaduse mõistestiku arendaja ning kaasaegse rahvusvahelise teatriteaduse vahendaja. Teadlasena on Epner pühendunud eesti teatri süvendatud uurimisele ning toimetanud paljusid teatriteaduslikke väljaandeid.